Participativni proračun

Ta naložbeni projekt je bil označen kot neizvedljiv in ni dosegel faze glasovanja.

Predlog je takšen da ustreza pogojem za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev iz javnih razpisov Mestne občine Koper zato ni primeren za participativni proračun.

Turnir ping pong Gažon

Anonimno oddan predlog  –  17. 07. 2020  –  Območje 2
20200627_183726.jpg
20200627_183726.jpg

Zakaj ta predlog? Katero temo, težavo oz. izziv projektni predlog naslavlja?

V letošnjem letu smo v vasi Gažon organizirali namiznoteniški turnir, ki se je zaradi velikega zanimanja izkazal kot odlična priložnost za  medsebojno spoznavanje. Na turnirju so sodelovali ljudje iz celotne obale. Finančno smo ga udeleženci sami podprli in smo opazili , da  je na koncu postal precejšen finančni zalogaj. Zato prosimo občino za finančno  podporo k organizaciji projekta. 

Kaj konkretno predlagate? Kaj je bistvo vašega predloga? Kaj se bo zgodilo?

Predlagamo finančno pomoč za organizacijo turnirja. Ta denar bi porabili za  nakup nekaj opreme (žogice, loparji, mrežica), nagrad za starejše in mlajše igralce, priprava glasbenega dela turnirja. Bistvo turnirja je medgeneracijsko druženje vaščanov in drugih športnih navdušencev. Promocija samega namiznega tenisa kot športa. 

 

Kako naj bi se projekt izvedel? Katere aktivnosti bi bilo treba izpeljati?

Projekt bi se izvedel pred domom Jadran kjer bi postavili nekaj miz za namizni tenis. Zapisnikar bi vodil tablo z rezultati, nekaj sodnikov bi ob mizah sodilo dvoboje. 

Kje konkretno naj bi se projekt izvajal?

Turnir bi se izvedel v vasi Gažon pred domom Jadran.

Časovni okvir: kdaj naj bi se projekt izvedel?

Turnir bi se pripravil v juniju 2021

Kaj bi se po izvedbi projekta spremenilo, izboljšalo?

Približalo se bi mlade k igranju namiznega tenisa. V dvoboju med starejšimi in mlajšimi pride tudi do komunikacije in tako spoprijateljevanja.

Predvideni stroški predlaganega projekta