Participativni proračun

Ta naložbeni projekt je bil označen kot neizvedljiv in ni dosegel faze glasovanja.

Predlog je takšen da ustreza pogojem za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev iz javnih razpisov Mestne občine Koper zato ni primeren za participativni proračun.

Turnir ping pong Gažon

Anonimno oddan predlog  –  17. 07. 2020  –  Območje 2
20200627_183726.jpg
20200627_183726.jpg

V letošnjem letu smo v vasi Gažon organizirali namiznoteniški turnir, ki se je zaradi velikega zanimanja izkazal kot odlična priložnost za  medsebojno spoznavanje. Na turnirju so sodelovali ljudje iz celotne obale. Finančno smo ga udeleženci sami podprli in smo opazili , da  je na koncu postal precejšen finančni zalogaj. Zato prosimo občino za finančno  podporo k organizaciji projekta. 

Predlagamo finančno pomoč za organizacijo turnirja. Ta denar bi porabili za  nakup nekaj opreme (žogice, loparji, mrežica), nagrad za starejše in mlajše igralce, priprava glasbenega dela turnirja. Bistvo turnirja je medgeneracijsko druženje vaščanov in drugih športnih navdušencev. Promocija samega namiznega tenisa kot športa. 

 

Projekt bi se izvedel pred domom Jadran kjer bi postavili nekaj miz za namizni tenis. Zapisnikar bi vodil tablo z rezultati, nekaj sodnikov bi ob mizah sodilo dvoboje. 

Turnir bi se izvedel v vasi Gažon pred domom Jadran.

Turnir bi se pripravil v juniju 2021

Približalo se bi mlade k igranju namiznega tenisa. V dvoboju med starejšimi in mlajšimi pride tudi do komunikacije in tako spoprijateljevanja.